Lola d'r pupjes zijn bijna vier weken

Geschreven door Elly Timmermans.

 

© 20180414 Ala Memoria di Philippo's
© 20180414 Ala Memoria di Philippo's
 

Maria d'r pupjes zijn vier weken

Geschreven door Elly Timmermans.

De pupjes van Maria zijn inmiddels vier weken. De oogjes zijn open, ze lopen al behoorlijk door de puppyren, spelen, slapen en...leren vlees eten...Er zijn nog een paar reutjes beschikbaar. Voor meer informatie klik hier © 20180414 - Ala Memoria di Philippo's

 © 20180414 Ala Memoria di Philippo's

pupjes van Lola groeien als kool

Geschreven door Elly Timmermans.

Ook de pupjes van Lola (Ala memoria di Philippo's Opium Noir) groeien als kool. Het zijn al kleine dikke molletjes geworden in de afgelopen twee weken omdat ze vooral aan het drinken en slapen zijn. Lola is een lief moedertje die het niet erg vindt als whippet Evy zich ook even met de pupjes bezighoudt.
20180403-lola-01
20180403-lola-02

pupjes van Maria twee weken jong

Geschreven door Elly Timmermans.

De pupjes van Maria zijn bijna twee weken jong en ze doen het fantastisch. Hun voornaamste bezigheid is melk drinken bij hun moeder, slapen, en dan weer melk drinken bij hun moeder enzovoort.  En dat is ze aan te zien het worden al hele pupjes. Maria is een goed moedertje en ziet er goed op toe dat er niemand ongevraagd aan haar kroost komt.

Hoera ook onze Lola heeft pupjes

Geschreven door Elly Timmermans.

Vanmorgen vroeg (21-03-18) is onze mooie Lola (Ala Memoria di Philippo's Opium Noir) bevallen van 9 pupjes, 5 reutjes en 4 teefjes.De vader van de pupjes is Rübezahl von der Oelmühle. Bijzonder opvallend zijn de verschillende kleurtjes van de pupjes, zwart/beige; blauw; gestroomd met wit; wit met zwart; gestroomd.

Heeft u interesse in een pupje neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

20180321-lola x rubezahl-5 males, 4 females

20180321-lolaxrubezahl-5males-4females

Hoera Maria heeft 7 pupjes

Geschreven door Elly Timmermans.

Gisteren, 17 maart, zijn de pupjes van Maria ( Barnesmore Amazing Maria) en Rübezahl von der Oelmühle  geboren. het zijn 7 prachtige kleine molletjes geworden, 3 reutjes en 4 teefjes. Maria heeft de bevalling goed gedaan, vandaag was ze nog wat onrwennig maar ze zorgt goed voor haar pupjes.
Heeft u interesse neet u dan contcat met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier 
20180318 Ala Memoria di Philippos

Ook onze Lola verwacht pupjes

Geschreven door Elly Timmermans.

Onze Lola (Ala Memoria di Philippo's Opium Noir) verwacht pupjes. De vader van de pupjes is Rübezahl von der Oelmühle. De pupjes worden rond 20 maart verwacht. Heeft u interesse in een pupje van Lola en wilt u meer weten neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Met plezier zullen wij uw vragen beantwoorden.

Rübezahl von der Oelmühle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

↑ 13-02-2018: Echo van Lola 
↓ Ala Memoria di Philippo\s Opium Noir 'Lola' 

Ala Memoria Philippo's Opium Noir 

 

 

 

 

 

 

 


↓ Rübezahl von der Oelmühle 
Rübezahl von der Oelmühle